Eten & Drinken

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Payio, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Payio hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Payio. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Payio account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Koffievoordeel

Koffievoordeel verkoopt uitsluitend premium koffie via internet voor een spectaculair lage prijs. Plaats een bestelling en verdien tot 1,46% van de aankoopprijs terug.

Verdien 1.46% cashback terug op je aankoop

Gorillas

Gorillas is een mobiele boodschappen bezorgservice app met duizenden producten voor supermarktprijzen. Bestel je boodschappen via de app en ontvang je aankopen binnen 10 minuten. Je boodschappen worden bezorgd in o.a. hartje Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Den Haag, Tilburg en Utrecht. Er volgen er spoedig nog meer. Plaats een eerste bestelling en verdien € 6 terug in jouw account.

Papa John's

Gedreven tot het beste, dat is Papa John's! Met betere ingrediënten maken zij betere pizza’s, want kwaliteit is de basis. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.8% cashback terug op je aankoop

Thuisbezorgd.nl

Bij Thuisbezorgd.nl kun je lekkere gerechten online bestellen. Plaats een bestelling en verdien 1% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1% cashback terug op je aankoop

PLUS Supermarkt

PLUS is met circa 270 supermarkten en een uitgebreide webshop een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. Inmiddels is het mogelijk om bij meer dan 250 PLUS supermarkten een bestelling te plaatsen. Plaats een bestelling en verdien tot € 1,80 terug in jouw account.

Verdien tot € 1,80

Takeaway

Bij Takeaway kunt u pizza's, chinees, shoarma en veel meer lekkere gerechten online bestellen. Plaats een bestelling en verdien 0,9% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 0.9% cashback terug op je aankoop

COOP

Bij Coop kun je al vanaf € 40 je boodschappen thuis laten bezorgen. Zo hoef je niet te sjouwen met zware boodscahppen. Ervaar nu het gemak van onze bezorgservice. Plaats een bestelling en verdien tot 2,4% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien tot 2.4% cashback terug op je aankoop

Marley Spoon

Marley Spoon is een abonnementsdienst die verse ingrediënten aan huis levert voor het bereiden van gezonde maaltijden. Sluit een abonnement af en verdien € 6,30 terug in uw account.

Wijnvoordeel.be

Al sinds 1999 verkoopt Wijnvoordeel uitsluitend online gerenommeerde wijnen voor een spectaculair lage prijs. Bestel een product en verdien 1,13% van de aannkoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.13% cashback terug op je aankoop