Eurojackpot

Met Eurojackpot maak je wekelijks kans om on-Hollands rijk te worden. Koop een lot en verdien 4,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 4.8% cashback terug op je aankoop

Koffievoordeel

Koffievoordeel verkoopt uitsluitend premium koffie via internet voor een spectaculair lage prijs. Plaats een bestelling en verdien tot 1,46% van de aankoopprijs terug.

Verdien 1.46% cashback terug op je aankoop

OHRA Huisdierenverzekering

Scherpe premie. Kies zelf jouw dierenarts en binnen 5 werkdagen geld terug. Sluit een huisdierenverzekering af en verdien € 6 terug in jouw account.

Staatsloterij

Iedere 10e van de maand kun je miljonair worden door mee te spelen met de Staatsloterij. Bestel een lot en verdien tot € 37,20 terug in jouw account.

Verdien tot € 37,20

OHRA Motorverzekering

Een motorverzekering die precies past bij je motor. Binnen 5 minuten geregeld. Sluit een motorverzekering af en verdien € 4,50 terug in jouw account.

OHRA Zorgverzekering

OHRA Zorgverzekering. Zorg. Zonder. Gedoe. Zeer ruime keuzevrijheid. Sluit een zorgverzekering af en verdien € 21 terug in jouw account.

Blokker

Blokker is de bekende zaak voor allerlei huishoudartikelen. Plaats een bestelling en verdien tot 1,35% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien tot 1.35% cashback terug op je aankoop

Action

Action is Europa’s meest geliefde budgetwarenhuis met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.8% cashback terug op je aankoop

Lotto

Speel automatisch mee en maak elke zaterdag kans op € 1.000.000!

Verdien 4.5% cashback terug op je aankoop

Tix

Tix.nl is één van de grootste vliegticketverkopers van Nederland. Zij zorgen ervoor dat jij snel en eenvoudig een passend aanbod vindt! Tix.nl wil het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Dankzij de gebruiksvriendelijke website en behulpzame klantenservice maken zij het boeken van vliegtickets gemakkelijker! Plaats een boeking via Tix en verdien € 3,60 terug in jouw account.

Kleertjes.com

Kleertjes.com is dé online winkel in merkkleding en schoenen voor baby's en kinderen. Je bestelt er snel, makkelijk en veilig de mooiste baby- en kinderkleding uit de nieuwste collecties! Bestel een product en verdien 1,5% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.5% cashback terug op je aankoop

Body & Fit

Het adres voor sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten! Plaats een bestelling en verdien tot 2,4% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien tot 2.4% cashback terug op je aankoop

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens is al jarenlang expert op het gebied van ogen. Vanaf je eerste kinderbril tot de meest innovatieve contactlenzen. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van het aankoopbedrag terug.

Verdien € 0,30 + 2.1% cashback terug op je aankoop

ZorgKiezer

ZorgKiezer is de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor zorgverzekeringen! Sluit een zorgverzekering af en verdien 785 payios (€ 7,85) terug in jouw account.

Verdien 785 payios

Independer Zorg

Al meer dan 300.000 consumenten hebben hun zorgverzekering via Independer geregeld. Sluit een zorgverzekering af verdien 785 payios (€ 7,85) terug.

Verdien 785 payios