Kleding, Accessoires & Schoenen

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Payio, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Payio hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Payio. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Payio account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Zalando Lounge

Zalando Lounge is de shopping club van Zalando, één van de grootste online retailers voor schoenen en fashion. In aanbiedingen, die drie tot vier dagen actief zijn, bieden zij hun leden exclusieve producten van de beste merken aan, en dat tot 75% goedkoper dan de adviesverkoopprijs. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 1.8% cashback terug op je aankoop

Klingel

KLINGEL is de online shop voor dames- en herenkleding, sieraden en wonen. Het is één van de grootste postorderbedrijven van Duitsland. Plaats een bestelling en verdien 3% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 3% cashback terug op je aankoop

Heine

Het online postorderbedrijf Heine biedt exclusieve trendmode voor dames en heren alsook buitengewone woonaccessoires, alles eenvoudig online te bestellen! Hier vind je een selectie van klassieke tot sportief – elegante mode van topkwaliteit. Bestel een product en verdien 1,8% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 1.8% cashback terug op je aankoop

Foot Locker

Foot Locker is één van de grootsten op het gebied van sportschoenen. Bestel een product en verdien tot 1.8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien tot 1.8% cashback terug op je aankoop

Durlinger schoenen

Durlinger schoenen is een familiebedrijf met ruim 40 vestigingen en een groot assortiment merkschoenen van onder andere de volgende merken: Timberland, Mephisto, Esprit, Tamaris, Wolky, Geox, Gabor, Marco Tozzi, Ecco, Rieker en Nike. Bestel een product en verdien 1,8% van de aankoopwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.8% cashback terug op je aankoop

Klingel

KLINGEL is de online shop voor dames- en herenkleding, sieraden en wonen. Het is één van de grootste postorderbedrijven van Duitsland. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 2.1% cashback terug op je aankoop

Hunkemöller

Bij Hunkemöller kun je terecht voor alle lingerie, voor jong en oud. Bestel een product en verdien 2,1% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 2.1% cashback terug op je aankoop

Peek & Cloppenburg

Peek & Cloppenburg biedt een groot assortiment van ca. 300 topmerken, inclusief exclusieve designermerken en stylingideeën voor elke gelegenheid. Bestel een product en verdien 4,5% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 4.5% cashback terug op je aankoop

Siebel Juweliers

Siebel Juweliers is er altijd voor jou op de belangrijke en memorabele momenten van je leven. Of het nu een cadeautje voor jezelf betreft of iets moois voor je dierbaren, Siebel helpt je bij het maken van de juiste keuze. Geen andere juwelier heeft een zo divers en breed assortiment aan eigen en exclusieve merken. Daarnaast vind je er ook diverse toonaangevende modemerken zoals Michael Kors, Ti Sento, Guess, Seiko en Swarovski. Bestel een product en verdien 1,5% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 1.5% cashback terug op je aankoop

Peter Hahn

Peter Hahn biedt o.a. dames- en herenmode van de allerfijnste natuurkwaliteiten. Bestel een product en verdien 2,7% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 2.7% cashback terug op je aankoop

Hunkemöller

Bij Hunkemöller kunt u terecht voor alle lingerie, voor jong en oud. Bestel een product en verdien 2,4% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 2.4% cashback terug op je aankoop

K-Swiss

K-Swiss staat al decennialang voor innovatie, kwaliteit, sportswear en stijl. De K-Swiss Classic kan gezien worden als dé voetprint van het merk en was tevens de eerste leren tennisschoen ooit. K-Swiss is tegenwoordig uitgebreid van tennisschoenen naar lifestyle-, running-, training-, nautical- en free running sneakers. Bestel een product en verdien 2,4% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 2.4% cashback terug op je aankoop

Sapph

Sapph staat voor sprankelende en sensuele lingerie. Plaats een bestelling en verdien 1,2% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 1.2% cashback terug op je aankoop

Sarenza

Sarenza biedt meer dan 10.000 verschillende modellen aan van gerenommeerde merken. Bestel een product en verdien 2,1% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 2.1% cashback terug op je aankoop

Sarenza

Sarenza biedt meer dan 10.000 verschillende modellen aan van gerenommeerde merken. Bestel een product en verdien 2,4% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 2.4% cashback terug op je aankoop