Sport, Vrije Tijd & Recreatie

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Payio, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Payio hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Payio. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Payio account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Body & Fit

Het adres voor sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten! Plaats een bestelling en verdien tot 2,4% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien tot 2.4% cashback terug op je aankoop

Gorillasports

Gorillasports.nl is dé online aanbieder van fitnessartikelen, zowel voor thuisfitness als voor professioneel en intensief gebruik in bijvoorbeeld de sportschool. Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.2% cashback terug op je aankoop

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin biedt functionele sport- en outdoorkleding, schoenen en apparatuur aan voor alle weersomstandigheden. Plaats een bestelling en verdien tot 2,4% van het aankoopbedrag terug.

Verdien € 0,45 + tot 2.4% cashback terug op je aankoop

Bobbejaanland

Bobbejaanland is een attractiepark in Lichtaart voor groot en klein. Achtbanen, waterattracties, leuke shows en te gekke virtual reality rides maken van deze plek ’t Plezantste Land. Van april tot begin november opent het park zijn deuren voor het publiek. Bestel tickets en verdien 2,1% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 2.1% cashback terug op je aankoop

Plopsa

Plopsaland, dat is een dagje genieten voor het hele gezin! Bestel een ticket en verdien 2,4% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 2.4% cashback terug op je aankoop

Tiqets

Tiqets verkoopt entreekaartjes voor attracties en musea in Nederland en Europa. Bestel een ticket en verdien 2,4% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 2.4% cashback terug op je aankoop

PUMA

PUMA is één van 's werelds grootste sportmerken. Bestel een product en verdien 1,8% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 1.8% cashback terug op je aankoop

The Student Hotel

We hebben onze hotels opnieuw vormgegeven als grensvervagingsruimten waar studenten, reizigers, mobiele professionals, creatieve nomaden, ondernemende geesten zich konden aansluiten in slimme co-living en co-working ruimtes. Boek een verblijf en verdien 2,4% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 2.4% cashback terug op je aankoop

Nike

NIKE is actief in meer dan 160 landen over de hele wereld, sportschoenen, kleding- en apparatuurfabrikant en is een van de grootste merken ter wereld. Bestel een product en verdien 1,2% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 1.2% cashback terug op je aankoop