TV, Telecom & Internet

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een abonnement of contract afsluit. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Payio, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Payio hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Payio. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Payio account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Ziggo Zakelijk

Internetten en bellen. Van levensbelang voor jou als ondernemer. Net als even ontspannen voor de tv na een harde werkdag. De Zakelijk Internet pakketten van Ziggo zijn altijd aan te passen. Verandert er iets in jouw situatie? Ziggo beweegt gewoon met jou mee. Sluit een zakelijk pakket af en verdien € 24 terug in jouw account.

Budget Mobiel

Onbeperkt aantal MB's, sms en minuten in Nederland voor een vast bedrag per maand. Sluit een abonnement af en verdien € 9 terug in jouw account.

Budget Alles-in-1

Budget Thuis is al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Neem een Alles-in-1 pakket af en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00

Odido Mobiel

Odido is aanbieder van mobiele telecom. Sluit een abonnement af en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00 + 1.2% cashback terug op je aankoop

Odido Thuis

Internet, TV en vast Bellen. Voor een laag bedrag per maand. Sluit een abonnement af en verdien tot € 24 terug in jouw account.

Verdien tot € 24,00

Lebara Mobile

Lebara biedt prepaid SIM-kaarten, die speciaal worden aangepast aan jouw behoeftes. Sluit een abonnement af en verdien tot € 11,25 terug in jouw account.

Verdien tot € 11,25

Ben

Ben is de aanbieder van goedkope Sim only abonnementen en abonnementen met toestellen. Ben is een zelfstandig onderdeel van T-Mobile en maakt gebruik van het mobiele netwerk van T-Mobile. Sluit een abonnement af en verdien tot € 13,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 13,50

Scarlet

Scarlet is een telecombedrijf dat telefonie, digitale televisie, internet en GSM-diensten aanbiedt. In België profileert Scarlet zich als de low-cost speler in de telecomsector . Ze bieden dezelfde kwaliteit maar tegen een lagere prijs. Omdat Scarlet zich profileert als de goedkopere speler op de telecommarkt, bieden zij pakketten aan tegen een zeer voordelige prijs. Sluit een abonnement af en verdien tot € 18 terug in jouw account.

Verdien tot € 18,00

Online.nl

Bij Online.nl vind je supersnel internet en de beste tv- en radiozenders in digitale kwaliteit? Plaats een bestelling en verdien tot € 25,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 25,50

Ritel

Ritel is de goedkoopste telecomspecialist van Nederland! Hier vind je de allernieuwste mobieltjes en kun je kiezen uit de mooiste cadeaus. Sluit een abonnement af en verdien tot € 7,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 7,50

Youfone

Youfone biedt altijd de scherpste Sim Only abonnementen via het betrouwbare KPN-netwerk en met downloadsnelheden tot 256 Mbit/s. Sluit een abonnement af en verdien € 6,75 terug in jouw account.

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is één van de grootste sim only providers van Nederland. Sluit een mobiel abonnement af en verdien tot € 9 terug in jouw account.

Verdien tot € 9,00

Simpel

Bij Simpel heb je een grote keuze uit aantrekkelijke sim only abonnementen. Verdien € 4,50 terug in jouw account bij het afsluiten van een abonnement.

Ziggo

Ziggo is dé aanbieder van digitale televisie, internet en (mobiele) telefonie van Nederland. Sluit een pakket af en verdien tot € 45 terug in jouw account.

Verdien tot € 45,00

Orange

Orange is één van de grootste aanbieders in België op het gebied van telecommunicatie. Sluit een abonnement af en verdien tot € 5,45 terug in uw account.

Verdien tot € 5,45